Hoppa till innehåll

Byggstäd Helsingborg

Anlita Byggstäd i Helsingborg - proffs på byggstäd

Har du byggt hus och behöver någon som sköter grovstädningen innan slutbesiktningen? Vi har pålitliga och effektiva anställda som alla har lång erfarenhet av olika sorters städjobb. Vi är särskilt specialiserade på byggstädning, etableringsstädning och övriga större städjobb.
Det är stor skillnad på en hemstädning och byggstädning, då det vid det senare kräver helt andra kunskaper, material och utrustning. Inför varje nytt jobb sätter Byggstäd i Helsingborg samman ett team beroende på vad just det jobbet kräver för att säkerställa bästa möjliga städresultat.

Letar du efter en städfirma i Helsingborg? De flesta av våra kunder finns i Helsingborg med omnejd men vi tar oss an städjobb i hela västra Skåne.

Byggarbetare lägger tegel

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi på Byggstäd Helsingborg vill gärna hjälpa dig göra rent hus

Låt oss sköta byggstädningen efter din renovering eller nybyggnation. Vi har lång erfarenhet av byggstäd och vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd. Kvalitet är viktig för oss men också att din kostnad för byggstäd ska vara så rimlig som möjlig. Kontakta oss redan idag genom att skicka in formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring våra tjänster eller om oss.

Chef för städfirma

Garanti på 100 % kundnöjdhet

När vi är klara med jobbet så lämnar vi en garantifolder där du kan se vilka moment vi utfört och vad du kan göra om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd. Garantin innebär att vi snarast åtgärdar det som du inte är nöjd med eller om vi missat något.

Mångårig erfarenhet av byggstäd och etableringsstäd

Tvättsvamp
Gul dammsugare
Rengöringsmedel i olika flaskor
Alla våra anställda har flera års erfarenhet av både byggstäd, grovstäd och etableringsstäd. Vi har mest företagskunder inom nybyggnation och renoveringar men tar också uppdrag åt privatpersoner. Vi är självklart fullt försäkrade om oturen skulle vara framme och vi har tystnadsplikt för att kunna jobba på de platser där sekretess krävs. Ni behöver inte stå för någon städutrustning eller material, det ordnar vi. Det är också så att när man utför en byggstädning så krävs andra maskiner och material än vid en vanlig städning i hemmet. Om ni önskar kan vi se till att allt skräp och överblivet byggmaterial körs till återvinningen. Miljöaspekten är viktig för oss på Byggstäd i Helsingborg och vi använder miljömärkta produkter så långt det är möjligt.

Vad säger våra kunder?

Omdömen om byggstäd

Vi anlitade Byggstäd i Helsingborg för att göra en byggstädning inför att besiktningsmannen skulle komma och göra en slutbesiktning på huset. De skickade fyra personer som kom och städade. Det utfördes väldigt effektivt och vi har absolut ingenting att klaga på.
Magnus Wiland
Byggstäd nybyggnation villa
När det var dags för vår förening att göra ett stambyte i vår hyresfastighet kontaktade vi tre olika företag. Vi valde Byggstäd i Helsingborg då de från början verkade kunnigast och hade en vettig och tydlig offert. Klart nöjd med resultatet och rekommenderar de till andra som tänker göra stambyte.
Carl Torstensson
Stambyte i hyresfastighet
Innan vi flyttade in i vårt nyinköpta hus passade vi på att göra om hela nedervåningen. Köket byttes ut, alla golv slipades och ett badrum renoverades också. Var väldigt nöjd med byggstädningen som gjordes därefter. Vi valde att göra finstädningen själva istället för att anlita någon som vi tidigare tänkt.
Lars Mattson
Renovering av villa

Anlita proffs på allt inom grovstäd för ditt byggstäd i Helsingborg

Vi innehar nödvändiga certifikat för att säkerställa kvaliteten på arbeten

För allas trygghet har våra anställda på Städfirma Helsingborg den utbildning och behörighet som krävs för att få befinna sig på en byggarbetsplats, vilket gör att olyckor lättare kan undvikas. Du kan alltid vara säker på att jobbet blir utfört effektivt och noggrant då våra uppdrag kommer med 100 % nöjd kundgaranti. Vi är mycket stolta över de fina omdömen Byggstäd Helsingborg fått från alla kunder som anlitat oss, men det vore inte möjligt utan våra fantastiska anställda. Vi är ett sammansvetsat gäng som förstår vikten av att kämpa mot samma mål och få alla att känna sig delaktiga. Självklart är alla behöriga enligt PRYL och ID06 certifierade för allas trygghet.
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse