Hemstädning Helsingborg

Hemstädning i Helsingborg för en enklare vardag

Hemstädning i Helsingborg för en enklare vardag

Känner du att du inte hinner med städningen efter jobbet? Kanske vill du rentav ha mer tid med familjen eller dig själv? Vi på Hemstädning Helsingborg hjälper dig gärna med städningen och vi skräddarsyr schemat utifrån dina behov. Ditt pris för hemstädning varierar utifrån ett flertal faktorer.

När du anlitar oss för städfirma i Helsingborg kan du räkna med högkvalitativa resultat till bra pris. Du kan använda RUT-avdrag för våra tjänster, någonting vi ordnar åt dig så du slipper tänka på det. Hemstädning kan innefatta allt från dammtorkning och dammsugning till hjälp med disken och tvätten.

Vår städfirma utgår från Helsingborg och vi tar uppdrag i större delen av Skåne. Kontakta oss för att diskutera dina städbehov.

Kontakta oss för hembesök

Vi tar hand om din hemstädning Helsingborg

Kontakta oss för hembesök

Alla våra anställda är erfarna och utbildade inom lokalvård och hemstädning. Vi brinner för att hjälpa andra och vi har fokus på att ge dig allra bästa service. Vi utför hembesök för att kunna se vilka behov av städhjälp i Helsingborg du har och på så sätt kan vi sätta ett bra pris för just din skräddarsydda tjänst. Faktorer såsom storleken på ditt hem och vad som ska ingå i städningen påverkar kostnaden.

OFFERT HEMSTÄDNING

Erfaren städpersonal

Alla i vår personalstyrka har erfarenhet av städning i hemmiljöer och utöver att städa kan de hjälpa till med tvätt, disk och mycket mer. Vi har erfarenhet av att städa i såväl mindre lägenheter som större villor och anpassar oss utifrån dina behov och önskemål. Tack vare vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att vi sköter vårt arbete väl, samtidigt som vi är snabba. Vi vet hur vi ska ta hand om golv och andra ytor på bästa sätt, samt använder oss av miljövänliga rengöringsmedel. Våra tjänster för hemstädning i Helsingborg kommer med en nöjdhetsgaranti och du som kund har alltid rätt.

Kundernas omdöme om vår hemstädning

Omdömen om våra städare

Jag bor i en stor villa och anlitade Städfirma Helsingborg för att hjälpa mig med städningen på ålderns höst. Jag är mycket nöjd med deras arbete. De lämnar alltid mitt hem fläckfritt!

Britta Petersson
Hemstädning i villa

Både jag och min man jobbar heltid och vill ha mer tid med våra fyra barn efter jobbet, tack vare hjälp med hemstädningen två gånger i veckan har det blivit verklighet!

Nadia Husseini
Städ av lägenhet

En gång i veckan får jag besök av en trevlig städerska som snyggar till det här hemma. Jag gillar att det alltid är samma person som kommer och givetvis hur bra resultatet blir.

Jonas Andersson
Hemstädning varje vecka

Hemstädning i Helsingborg - certifikat och försäkringar

Professionella och försäkrade

Vi på Städfirma Helsingborg har de försäkringar som behövs och alla våra anställda är utbildade för att kunna utföra ett felfritt arbete. Vi är ett miljövänligt företag som enbart använder oss av rengöringsmedel med låg miljöpåverkan och våra anställda är mycket kunniga inom hållbarhet. När vi har utfört hemstädning Helsingborg åt dig är det du som ska godkänna att arbetet utförts väl. Vi är både professionella och serviceinriktade och du får alltid besök av samma personal. Skulle du ha någonting att anmärka på gällande städningen kommer vi att åtgärda det omedelbart så att du som kund blir nöjd.

BOKA TID