Städning pris


✔ Professionell och erfaren städfirma i Helsingborg
✔ Miljövänlig fönsterputs
✔ Hemstädning för privatpersoner

Begär en kostnadsfri offert!
+
=
Vi erbjuder kostnadsfria offerter helt utan några krav.

Vi på Städfirma Helsingborg anpassar priset utifrån dina behov. Det finns därmed inget fast städning pris per timme. Inget projekt eller hem är det andra likt och du bestämmer själv vad du vill ska ingå. Vår offert är alltid detaljerad.

Skriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter helt utan några krav.

BOKA TID

Ditt pris på städning beror också på om du har rätt till RUT-avdrag eller inte. Om du är berättigad till avdraget hjälper vi dig med det så att det redan är avdraget på din faktura. RUT-avdraget ger dig 50 % lägre arbetskostnad för våra tjänster i ditt hem. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vad som krävs för att ha rätt till RUT.

I offerten anger vi hur lång tid vi beräknar att städningen kommer att ta. Du bestämmer sedan själv om du vill anlita oss eller inte, offerten är inte bindande på något sätt. Vi erbjuder också gratis hembesök för att enklare kunna estimera hur lång tid städningen kommer att ta.

BOKA TID

Vi svarar inom 48 timmar!

Begär en kostnadsfri offert

Alla i vår personalstyrka har erfarenhet av städning i hemmiljöer och utöver att städa kan de hjälpa till med tvätt, disk och mycket mer. Vi har erfarenhet av att städa i såväl mindre lägenheter som större villor och anpassar oss utifrån dina behov och önskemål. Tack vare vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att vi sköter vårt arbete väl, samtidigt som vi är snabba. Vi vet hur vi ska ta hand om golv och andra ytor på bästa sätt, samt använder oss av miljövänliga rengöringsmedel. Våra tjänster för hemstädning i Helsingborg kommer med en nöjdhetsgaranti och du som kund har alltid rätt.

Omdömen om vår kostnad för hemstäd, fönsterputs och byggstäd

Kundomdömen om Städfirma Helsingborg

Städfirma Helsingborg erbjuder fantastisk städhjälp till humana priser. Jag är mycket nöjd med kostnaden och även med personalen. Det är alltid samma tjej som kommer med gott humör och professionellt bemötande.

Hemstädning villa
Jennifer Eldh

Mitt byggföretag har anlitat Städfirma Helsingborg för hjälp med byggstädningen ett bra tag nu. Jag blev uppriktigt förvånad över det fördelaktiga priset och är även nöjd med resultatet.

Bosse
Byggstädning

Jag bor i en villa med många, stora fönster. Jag trodde det skulle vara dyrt att anlita professionella fönsterputsare men Städfirma Helsingborg har mycket bra priser.

Jenny af Ståhl
Fönsterputsning villa

Välutbildad städpersonal

Erfarna och professionella till bra pris

Om du oroar dig över dyr kostnad för hemstäd kan du andas ut. Vi på Städfirma Helsingborg har mycket fördelaktiga priser på våra tjänster som givetvis utförs av professionell och erfaren personal. Kontakta oss för ett kostnadsförslag så återkommer vi så snart som möjligt med prisuppgift. Vi genomför också hembesök där vi kan diskutera era behov.