Hoppa till innehåll

Fönsterputs Helsingborg

Professionell fönsterputs i Helsingborg

Fönsterputsning är någonting de flesta fasar för, men som ändå måste göras. Genom att anlita oss får du hjälp av erfarna fönsterputsare som lämnar hemmets eller företagets alla fönster skinande rena. Vi använder oss alltid av miljövänliga rengöringsmedel och har nöjdhetsgaranti på arbetet.
Fönsterputsning är någonting de flesta fasar för, men som ändå måste göras. Genom att anlita oss får du hjälp av erfarna fönsterputsare som lämnar hemmets eller företagets alla fönster skinande rena. Vi använder oss alltid av miljövänliga rengöringsmedel och har nöjdhetsgaranti på arbetet.

Även om vi är en städfirma i Helsingborg, åtar vi oss uppdrag i närliggande kommuner. Vårt arbetsområde sträcker sig över större delen av Skåne län.

Fönster på höghus

Kontakta oss för offert på dina fönsterputsningsbehov

Vi hjälper dig gärna med fönsterputs Helsingborg

Det finns inte något specifikt fönsterputs pris per ruta eftersom det är skillnad på fönster och fönster. En del rutor är väldigt stora, medan andra byggnader har mindre fönster. Vi gör gärna hembesök för att se hur just dina fönster ser ut och därmed kunna ge en rättvisande prisuppgift. Oavsett om du är privatperson eller företagare hjälper vi dig gärna att putsa fönsterna. Du väljer själv om det ska ske på regelbunden basis eller som engångstjänst.

[contact-form-7 id="98" title="Namnlös"]
Chef för städfirma

Kostnadsfri offert inom två dygn

Vi har alltid ett stort kundfokus och vårt mål är att du ska bli nöjd med allt från början till slut. Därför får du alltid svar på din offertförfrågan så snart som möjligt och alltid inom 48 timmar. Det är helt gratis att få prisuppgift från oss och det är aldrig bindande.

Flerårig erfarenhet av städning och fönsterputs

Man som putsar fönster
Putsar fönster med trasa
Professionell fönsterputsare
Vi är en mycket erfaren städfirma med specialkunskap inom såväl fönsterputsning som andra städtjänster. Tack vare vår erfarenhet blir arbetet alltid väl utfört. Alla våra anställda är både utbildade och har lång erfarenhet av de städprojekt de arbetar med för att du ska känna dig trygg. Tack vare vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att lämna fönsterputsningen åt oss. Vi har putsat fönster i stora kontorslokaler, industribyggnader, lägenheter och villor i flera år och har därmed kunskap nog att få dina fönster skinande rena oavsett vilken typ av fönster det rör sig om. Med vår tjänst fönsterputs i Helsingborg kan solen åter lysa genom dina fönster, dessutom får du ett riktigt bra pris.

Så tycker våra kunder

Omdömen om våra fönsterputsare

Min lägenhet ligger mitt i stan och avgaser och smuts gör fönsterna otroligt smutsiga på nolltid. Jag anlitade Städfirma Helsingborg och fönsterna har aldrig tidigare varit så rena som de är nu.
Aliyah Said
Fönsterputs lägenhet
Nu när jag blivit lite äldre orkar jag inte putsa alla fönster i min villa längre. Jag letade länge efter en firma jag trivdes med och med Städfirma Helsingborg klickade det direkt.
Agneta Persson
Fönsterputs villa
Jag är VD för ett stort IT-företag med många fönster som släpper in ljus. Dock blir fönster smutsiga snabbt och jag har därför anlitat Städfirma Helsingborg för regelbunden fönsterputsning. De har aldrig gjort mig besviken.
Arthur Jensen
Fönsterputs kontor

Fönsterputs i Helsingborg - försäkringar och utbildningar

Certifierade fönsterputsare med erfarenhet

På Städfirma Helsingborg är vi noggranna med att våra anställda ska vara utbildade inom sitt arbetsområde. Vi utbildar dem också inom ansvar och miljötänk. Givetvis har vi alla de försäkringar som krävs för att både du som kund och våra anställda ska känna sig trygga. Om du behöver hjälp med fönsterputs Helsingborg kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vår nöjdkund-garanti innebär att vi gör om arbetet om du inte skulle bli nöjd. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över resultatet. Vi gör gärna hembesök innan vi ger dig en prisuppgift.
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse